BESTIL ALGEBEHANDLING IDAG

Vi tilbyder algebehandling til markedets bedste pris uden kørselstillæg, og prismatcher gerne tilbud fra anden seriøs virksomhed.

Dygtige og kreative, super skarpe i deres håndværk og meget punktlige

Fordi man altid kan regne med Ellgaardbyg. Fair priser og solid arbejde. Ville vælge Ellgaardbyg til alle fremtidige opgaver.

Super dygtige, hurtige, fleksible efter ønsker, og generelt det jeg ønskede med bonus point

PROFESSIONEL ALGEBEHANLING

Vi giver virkningsgaranti på alle vores behandlinger, hvilket er din tryghed for et godt resultat. Det er dog ikke ensbetydende med, at en behandling altid er nok til at opnå det ønskede resultat, det kan i svære tilfælde kræve 2-3 behandlinger for at opnå ønskede resultat. 

Vi algebehandler, renser og imprægnerer fliser, tage, træterrasser, hegn, facader for private og erhverv. Vi opkræver ikke kørselstillæg.

HVAD KOSTER EN ALGEBEHANDLING?

Den samlede pris på algebehandlingen afhænger af omfanget på din opgave. Du kan altid være sikker på at få en god pris, når du bestiller algebehandling ved os. Vi arbejder med priser på 4-5kr pr. kvadratmeter inklusive moms, når det kommer til algebehandling/disinfektion af eksempelvis terrasser og belægninger. Bestiller du en algebehandling med afrensning, imprægnering og fugesand ligger vi på en 50-65 kroner pr. kvadratmeter inklusive moms.

Hvorvidt du skal tilvælge en imprægnering er lidt et temperaments spørgsmål, da du næsten kan få to afrensninger uden til samme pris som den fulde pakke. Så om du vil sikre en flot belægning mange år frem, eller betale det halve, og nogle år senere få renset belægningen i bund igen er op til dig. 

Vi vil dog til enhver tid anbefale at få den forseglet igen efter den er renset i bund, både for at skåne belægningen og miljøet. Samtidig med at vi en gang i året kommer og behandler forebyggende mod alger (skumudlægning).

KONTAKT OS IDAG!

Har du spørgsmål til algebehandling, eller hvordan du får renset din facade, hegn, eller fliserne i indkørslen? Så giv os et kald på 29262253 eller send os en mail på mathias@ellgaardbyg.dk

Vi prismatcher alle seriøse tilbud, fra virksomheder som har eksisteret i mere end 2 år. Det er din tryghed som kunde, for et godt tilbud til den rette pris.

Mathias Ellgaard

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Adresse

Ellgaard byg

 

CVR: 34243034

Kontakt os

Tlf.:

Email:

Vores facebook side