FACADE-RENOVERING

FACADE PUDS | NETPUDS | VANDSKURING

FACADERENOVERING

Det danske klima kan med årene, alt efter placering, påvirke vores bygninger hårdt.

En facaderenovering kan derfor være den rigtige løsning for at få en gammel, slidt bygning til at fremstå som var den ny. Vores murerarbejde styrker murenes modstandsevne. Med forståelse for bygningens grundlæggende arkitektur, så den æstetiske effekt ikke ødelægges.

Vi har igennem flere år, løst opgaver indenfor facaderenovering og vedligeholdelse, så skal du bruge en murer til en professionel renovering af din facade så kontakt os allerede idag.

OVERVEJELSER IFBM. FACADERENOVERING

Ofte kan det godt betale sig at lave andre forbedringer på huset, når vi nu er i gang. Eksempelvis udvendig isolering, nye vinduer/døre, eller noget tredje? Mulighederne er mange, og for os er det vigtigt, at vi sammen finder frem til den bedste løsning for dig.

TOTAL LØSNING

Se dig omkring på vores hjemmeside, og find inspiration til dit projekt. Finder du ikke det du søger er du meget velkommen til at kontakte os.

Med vores tværfaglige kompetencer indenfor tømrer, murer, entreprenør og mange års erfaring med netop renoveringer, tilbyder vi unikke løsninger med øje for detaljerne og dine ønsker og behov. 

Vi klarer alt fra nedrivning til opbygning, og står gerne for at hyre autorisationskrævende faggrupper ind, eksempelvis el, kloak, vvs.

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Adresse

  Ellgaard byg

   

  CVR: 34243034

  Kontakt os

  Tlf.:

  Email:

  Vores facebook side