NYT BAD

STØBNING AF GULV | OPSÆTNING VÆGGE/LOFTER | INVENTAR MONTAGE

Opbygning eller renovering af badeværelse udføres

Drømmer du om at få bygget et ekstra badeværelse i huset? Eller trænger husets nuværende badeværelse til at blive moderniseret? Uanset hvilken badeværelsesopgave du står med, så er vi hos Ellgaard byg klar til at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring indenfor opbygning og renovering af badeværelser, og vi udfører både opgaver for privat og erhvervskunder i bl.a. Vojens, Haderslev, Kolding og Aabenraa samt i andre omkringliggende byer.

Vi har de rette kompetencer til opbygning og renovering af badeværelser

Med mange års erfaring, og tværfaglige kompetencer indenfor tømrer, murer, entreprenør faget, er vi din tryghed for et veludført arbejde, til aftalt tid.

Ved f.eks. opbygning eller renovering af badeværelser, udfører vi alt fra støbning af gulv, til montering af lofter og inventarmontage – naturligvis pånær autorisationskrævende arbejde såsom el, kloak og VVS.

Hvad koster renovering af et badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse afhænger meget af, hvor omfattende en renovering det er, antal kvadratmeter, og om du har nogle særlige ønsker til valg af materialer. Det kan f.eks. være, at du foretrækker en dyr og mere eksklusiv løsning  fremfor en billig, eller det kan være, at du omvendt ønsker at spare penge der, hvor det er muligt.

Kontakt os og få et udarbejdet et tilbud på dit nye badeværelse

Uanset om du skal have opført et nyt bad, eller om du skal have foretaget en renovering af dit nuværende badeværelse, så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Brug knappen nedenfor eller udfyld kontakt formularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Adresse

  Ellgaard byg

   

  CVR: 34243034

  Kontakt os

  Tlf.:

  Email:

  Vores facebook side