NYT KØKKEN

OPMÅLING

TILBUD

MONTAGE

OPMÅLING | TILBUD | MONTAGE

KØKKEN MONTAGE

Når du har fundet dit drømme køkken skal det sættes op. Dette kan for de fleste være en uoverskuelig opgave, vi står derfor klar med ekspertisen, så du får det bedste resultat og mest muligt ud af dit nye køkken.

Vi har mange års erfaring indenfor levering og montering af køkkener. Vi kender vigtigheden af et indbydende og funktionelt køkken, og står klar med rådgivning gennem hele processen.

OVERVEJELSER IFBM. NYT KØKKEN

Ofte kan det godt betale sig at lave andre forbedringer på huset, når vi nu er i gang. Eksempelvis flytning af vægge, Nyt gulv eller loft, eller måske udskiftning af vinduer? Mulighederne er mange, og for os er det vigtigt, at vi sammen finder frem til dit nye drømmekøkken.

TOTAL LØSNING

Se dig omkring på vores hjemmeside, og find inspiration til dit projekt. Finder du ikke det du søger er du meget velkommen til at kontakte os.

Med vores tværfaglige kompetencer indenfor tømrer, murer, entreprenør og mange års erfaring med netop renovering og montering, tilbyder vi unikke løsninger med øje for detaljerne og dine ønsker og behov. 

Vi klarer alt fra nedrivning til opsætning af dit nye køkken, og står gerne for at hyre autorisationskrævende faggrupper ind, eksempelvis el, kloak, vvs.

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Adresse

  Ellgaard byg

   

  CVR: 34243034

  Kontakt os

  Tlf.:

  Email:

  Vores facebook side