HVAD KOSTER EN RENOVERING?

Det kan være svært at gennemskue prisen på en ombygning, specielt hvis der skal flere håndværkergrupper ind over det. Vi giver meget gerne et overslag eller en fast pris på dit projekt. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser undervejs.

MANGLER DU EN DYGTIG TØMRER TIL DIT RENOVERINGS PROJEKT?

Vi står klar til at hjælpe dig med inspiration, planlægning og udførelse. 

Vores faglighed sikre dig et veludført arbejde, med sans for detaljen og funktionalitet – og er din tryghed for et veludført arbejde til tiden! Vi lytter til kundens ønsker og behov, samt holder dem informeret under hele forløbet.

BLIV INSPIRERET

En renovering kan få det bedste ud af et ældre hus ved at fremhæve dets indtagende sider og strømline dets faciliteter. Du vil alt efter dine valg opnå samme følelse af nyt hus, men uden at sprænge budgettet og udviske husets oprindelige stil.

 

Du vil alt efter dine valg opnå samme følelse af nyt hus, men uden at sprænge budgettet og udviske husets oprindelige stil.

Skulle du have nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Adresse

  Ellgaard byg

   

  CVR: 34243034

  Kontakt os

  Tlf.:

  Email:

  Vores facebook side