ENTREPRENØR

Vi tilbyder udlejning af maskiner med fører på timebasis eller som fast pris. For mere infoformation eller personligt tilbud, kontakt os herom.

Dygtige og kreative, super skarpe i deres håndværk og meget punktlige

Fordi man altid kan regne med Ellgaardbyg. Fair priser og solid arbejde. Ville vælge Ellgaardbyg til alle fremtidige opgaver.

Super dygtige, hurtige, fleksible efter ønsker, og generelt det jeg ønskede med bonus point

DIN LOKALE ENTREPRENØR

Har du brug for hjælp til anlægsarbejde, maskinfører eller nedbrydningsopgaver? Vi har mange års erfaring indenfor faget, det er din tryghed for et veludført arbejde til aftalt tid. 

Vi holder til i Vojens, hvorfra vi servicere private og erhvervskunder, i Haderslev, Kolding, Aabenraa mm. Vi kommer gerne ud til dig med de rigtige maskiner og grej til at løse din opgave.

ER DET DYRT AT FÅ PROFESSIONEL HJÆLP?

Man siger altid det rigtige værktøj er det halve arbejde, det gælder i den grad også i vores branche. For at nævne et eksempel kunne det f.eks. tage os 1 time at trille om i din baghave og grave et 65cm dybt hul ø420 til en trampolin, uden at ødelægge hele græsplænen, og sortere muld/græstørv. Det ville tage 8-10 timer med en håndskovl.

Vi tager afhængig af maskinernes omfang og størrelse fra 500kr/time eks. moms med fører, det lyder måske af meget, men vi kan virkelig flytte noget jord eller affald hurtigt med eksempelvis grab, skovl eller rive.

KONTAKT OS IDAG!

Har du spørgsmål til algebehandling, eller hvordan du får renset din facade, hegn, eller fliserne i indkørslen? Så giv os et kald på 29262253 eller send os en mail på mathias@ellgaardbyg.dk

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Adresse

Ellgaard byg

 

CVR: 34243034

Kontakt os

Tlf.:

Email:

Vores facebook side