FLISERENS

RENS AF ALLE FORMER FOR BELÆGNING

Dygtige og kreative, super skarpe i deres håndværk og meget punktlige

Fordi man altid kan regne med Ellgaardbyg. Fair priser og solid arbejde. Ville vælge Ellgaardbyg til alle fremtidige opgaver.

Super dygtige, hurtige, fleksible efter ønsker, og generelt det jeg ønskede med bonus point

PROFESSIONEL FLISERENS

  • GRATIS PRØVERENS
  • MILJØVENLIGT
  • GLADE KUNDER
  • GRATIS PRØVERENS
  • MILJØVENLIGT
  • GLADE KUNDER

Vi tilbyder fliserens og imprægnering, af fliser i hele landet, uden kørselstillæg. Og tilbyder ligeledes en GRATIS OG UFORPLIGTENDE PRØVERENS på din indkørsel/terrasse, hvilket er din tryghed for et godt resultat. 

Vi renser fliser, træterrasser, hegn og facader for private og erhverv. Vi opkræver ikke kørselstillæg.

TYPISKE ÅRSAGER TIL GRIMME BELÆGNINGER

Boligens helhed løftes markant når fliserne ser ud som nye. Men med tidens tand, bliver fliserne bare mere modtagelige overfor vind og vejr. 

De typiske årsager til en grim belægning på enten indkørsel, terrasse eller tag skyldes alger, flisepest, og ukrudt, hvilket du kan læse lidt mere om på linket her.

  • GRATIS PRØVERENS
  • MILJØVENLIGT
  • GLADE KUNDER
Fliserens før_efter

SÅDAN RENSER VI DINE FLISER

Når vi kommer ud, vil vi meget gerne lave en prøverens et sted i selv bestemmer, både for at vi kan se hvordan vi bedst muligt griber opgaven an, samt for at i kan se effekten af behandlingen før i beslutter jer. Vi laver herefter en opmåling af arealerne som danner ramme for tilbudet.

Rensningen udføres med en specialfremstillet overfladerenser, som skånsomt renser belægningen i bund, udelukkende med koldt vand, hvilket også skåner miljøet. Denne behandling fjerner typisk alt mos/ukrudt der måtte være, men bekæmper ikke fortsat ukrudtsvæksten – kun alger/mos/flisepest.

Efter afrensning er det tid til at forebygge algevæksten på den nu “blottede” overflade. Vi bruger udelukkende miljøgodkendte produkter, og tilsætter minimal kemi til bekæmpelse af denne.

I dette trin er vi klar til at imprægnere overfladen, det gør vi for at forhindre den fremtidige algevækst. I praksis fungere det ved at vi påføre en nanobehandling, som forhindre vand i at trænge ned i overfladen, og derved får algerne dårlige vilkår for at vokse da de kræver en hvis fugtighed. 

Vi anbefaler altid at få en algebehandling årligt for at holde det pæne resultat ved lige, en rens og imprægnering holder ikke for evigt hvis det ikke vedligeholdes.

 

Slutligt fejer vi nyt ukrudtshæmmende fugesand ned mellem fliserne, eller stenmel hvis dette ønskes. Herefter rykkes eventuelt fjernede møbler/potter/krukker på plads igen, og vi er klar til at overdrage dig din nye flotte belægning.

HVAD KOSTER FLISERENS?

Den samlede pris afhænger af omfanget på din opgave. Du kan altid være sikker på at få en god pris, når du bestiller en rens ved os. Vi arbejder med priser på 40-70kr pr. kvadratmeter inklusive moms, når det kommer til fliserens/imprægnering af belægninger. Bestiller du en algebehandling med afrensning, imprægnering og fugesand ligger vi på en 50-70 kroner pr. kvadratmeter inklusive moms.

Vi anbefaler at man vælger at få imprægneret sin belægning efter en rens, og lader os om den årlige vedligehold fremadrettet. Vi imprægnerer og fejer fugesand til yderst konkurrencedygtige priser, så hvorfor ikke overlade det trygt til os.

 

KONTAKT OS IDAG!

Har du spørgsmål til algeangreb, algebehandling eller hvordan du får renset dit murværk, facade, hegn, eller fliserne i indkørslen? Så giv os et kald på 29262253 eller send os en mail på mathias@ellgaardbyg.dk

Skriv til os

Skulle du have spørgsmål til arbejde, ydelser eller priser, så er du mere end velkommen til at kontakte os, ved at udfylde formularen herunder. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Adresse

Ellgaard byg

 

CVR: 34243034

Kontakt os

Tlf.:

Email:

Vores facebook side